top of page

Vår filosofi

Interiør er mer en bare puter, pynt, trender og hva som er "riktig". Interiør er miljø; det som skaper stemning, gir energi og hverdagsglede. Det er der du senker skuldrene, skaper minner og det skal være personlig. 

Vi er ivrige etter å hjelpe deg med å skape det interiøret du virkelig drømmer om; å tørre å male den fargen, ha den tapeten eller blande forskjellige ting. Vi hjelper deg å få det estetiske og det funksjonelle til å fungere.

Vi har samarbeid med fagpersoner og leverandører for at du skal spare tid og ha mindre overveld - vi er alt på ett sted.

Vi tar oppdrag både for private og næring,

samt lokalt og online om du befinner deg et annet sted

Cecilie Marø Høiback

Eier, daglig leder og interiørdesigner

Cecilie er en sprudlende, blid og inkluderende person med et kreativt "popcorn"-hode som stadig bobler over av ideer og engasjement.

 

Hun fullførte sin utdannelse som interiørdesigner i 2011og 

i 2017 grunnla hun InteriørKollektivet med fokus på boligstyling. Siden den gang har hun utvidet virksomheten med interiørdesign, rydde- og organiseringstjenester og en nettbutikk med spesielt utvalgte varer.

Med store drømmer, ambisjoner og en lidenskap for å skape hverdagsglede i alt hun gjør, deler Cecilie genuint sin passion med kunder, samarbeidspartnere og temaet i InteriørKollektivet.

For Cecilie handler interiør ikke bare om trender og dyre ting, det handler om å omgi seg med det som virkelig betyr noe; ting som får deg til å smile, et hjem som gir energi og glede, og en arbeidsplass du ser frem til å være på. 

Med en stor nysgjerrighet og en lidenskap for å lære nye ting og stadig utvikle seg, finner hun mye hverdagsglede i de små tingene, både for seg selv og for bedriften.

22.01.21_Gade-Lundlie_10.jpg
WhatsApp Bilde 2023-08-23 kl. 10.53.38_1f2566d2.jpg

Dina Arnhoff 

Koordinator, stylist og ryddekonsulent

Dina, en allsidig kreativ sjel, har en lidenskap for design og organisering. Med bakgrunn som utdannet Grafisk Designer siden 2002, har hun dyp erfaring og ekspertise innen design. I 2018 etablerte hun sitt eget grafiske firma og har siden utvidet sitt virkefelt til å inkludere annet kreativt arbeid som rydding, organisering og boligstyling.

Hun har alltid hatt et unikt uttrykk, enten det gjelder klær eller interiør, og har en naturlig evne til å skape noe helt eget. Dina finner glede i å være skaper av unike ting, enten det er å strikke en genser, male et bilde eller lage sitt eget spisebord.

 

Dina bringer denne skapergleden med seg inn i sitt arbeid som stylist og ryddekonsulent, hvor hun stadig utfordrer seg selv til å tenke nytt og skape innovative løsninger. Hun har de siste årene jobbet som profesjonell organisatør og hjelper nå andre med å få en organisert og effektiv hverdag. Med et øye for detaljer og sans for estetikk, skaper hun inspirerende og innbydende hjemmemiljøer i boligene som styles.

Design uten navn.jpg
bottom of page