top of page

Interiørdesign

756_1254667635.jpg

Vi realiserer dine drømmer om et interiør du virkelig elsker å være i;

et interiør som ikke bare er vakkert, men også funksjonelt og tilpasset din hverdag.

Vi tar på oss designoppdrag for både private boliger og næringslokaler, enten det gjelder å innrede et enkelt rom, pusse opp, totalrenovere eller planlegge et nybygg. Vårt mål er å skape interiør som er en forlengelse av din personlighet og som gir deg glede hver dag.

Vår tilnærming til interiørdesign er ikke begrenset av en spesifikk stil, men heller inspirert av friheten til å skape unike og dynamiske miljøer som reflekterer deg; dine ønsker og behov.. 

Fra den første konsultasjonen til det siste dekorative elementet er på plass, vil vårt team veilede deg gjennom hvert trinn av prosessen med en engasjert og personlig tilnærming. Vi tilbyr fleksible designpakker som kan tilpasses etter dine behov og budsjett

Vi samarbeider også tett med pålitelige partnere for å gi deg den ekstra hjelpen du trenger, enten det er flytting, mellomlagring, vask, håndverkere eller leverandører innen kjøkken, garderobe og bad.

239_1691365246.jpg

Ta kontakt for en uforpliktende prat

Tusen takk for din henvendelse!

PROSESSEN

Et interiørdesignprosjekt er en spennende reise og hos InteriørKollektivet tar vi deg gjennom en grundig og velstrukturert prosess for å sikre at vi møter dine behov og forventninger på best mulig måte.

Ved å velge InteriørKollektivet som din partner for interiørdesignprosjektet, kan du være trygg på at du vil få en profesjonell, personlig og engasjert service gjennom hele prosessen. Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape ditt drømmehjem eller bedriftslokale!

1

Prosessen begynner med en innledende konsultasjon hvor vi blir kjent med deg og dine ønsker. Vi lytter nøye til dine ideer, behov og preferanser, og diskuterer målsettinger, budsjett og tidsrammer for prosjektet.

INNLEDENDE SAMTALE

2

MOODBOARD

Basert på den innledende samtalen og vårt forståelse av dine ønsker, utvikler vi et moodboard med 2-3 forslag, som tar sikte på å realisere din visjon. Dette er et fint visuelt verktøy som viser stemningen vi ønsker å skape.

3

OPPFØLGE

Vi tar et online møte og går gjennom forslagene og får din tilbakemelding. Sammen velger vi en videre retning å fokusere på. Vi jobber tett med deg for å sikre at resultatet er nøyaktig slik du ønsker det.

4

DESIGNPRESENTASJON

Vi presenterer det utviklede designkonseptet for deg, dette inklurerer moodboardet, tegninger (om det er i pakken), innkjøpsliste og  og visualiseringer, slik at du kan får en tydelig forståelse av hvordan ditt fremtidige interiør kan se ut.

5

GODKJENNING OG JUSTERING

Vi tar et online møte der vi går igjennom presentasjonen og du får muligheten til å ønske de siste endringene inkludert i pakken før endelig resultat leveres.

Ekstra justeringer kan etterbestilles

6

PROSJEKTET AVSLUTTES

Når designet er godkjent sender vi alt i en samlet PDF til deg. 

Vi kan bistå deg videre med innkjøp av varer fra våre leverandører, komme i kontakt med håndtverkere, samt sette deg i kontakt med våre samarbeidspartnere på bad, kjøkken og garderobe.

756_1667874483.jpg

Vi tilbyr:

Vi er her for å støtte deg gjennom enhver endring, stor eller liten. Vår prioritet er å sikre god kommunikasjon og å forstå nøyaktig hva du trenger - enten det er praktisk, estetisk eller økonomisk.

Våre tjenester omfatter alt fra omfattende planlegging til ferdigstillelse, med så mye eller så lite involvering fra din side som du ønsker. Mange tror at å få ekstern hjelp er kostbart, men vår erfaring viser at gjennom samarbeid med våre partnere kan vi tilby gunstige totalpakker som sikrer deg et skreddersydd, helhetlig og varig resultat som passer dine behov.

Uansett størrelsen på prosjektet, er vi glade for å tilby faste priser slik at du som kunde har økonomisk forutsigbarhet gjennom hele prosessen.

Tjenester vi kan bistå deg med:

 • Behovsanalyse

 • Farge- og materilavalg

 • Planløsning og møblering

  • Endring av vegger og romfordeling​

  • plassering av møbler

 • Belysningsplan

 • Innkjøpslister

  • Butikker du selv ønsker​

  • Leverandører vi sammarbeider med

 • Ferdigstillelse av interiøret

 • 3D tegninger  

 • Online hjelp

 • 2 timers konsultasjon om du kun øsnker noen å sparre med

“Vi fikk herlig hjelp med rydding av barnerom, skuffer og skap. Tusen takk"

REFERANSER HENTET FRA GOOGLE

Rune og Siri Emilie

"Cecilie har gode råd for alt fra farger til praktiske løsninger,
hun er kreativ og ser muligheter
- veldig takknemlige
for all tid og frustrasjon hun har spart oss for"
“Veldig hyggelig stund med grundig vurdering av endringer i stua vår. Andre ideer enn våre som det var fint å få inn. De ideene kommer til å bli fulgt opp”
bottom of page